Sport - en Wellness massage

U kunt op werkdagen s’middags en s’avonds, en op de zaterdag in de ochtend terecht bij SMC de Bron voor een sport- of wellness massage.

Wat houden deze massages in en voor wie zijn ze bedoeld:

Sportmassage
Voor als u een sporter bent
- En u heeft stijve of vermoeide spieren.
- Of u wilt op wedstrijden of toernooien beter presteren.
- Of u wilt na uw sportprestatie sneller herstellen.

U wordt gemasseerd  met als doel uw spieren soepel te houden en blessures te voorkomen. U krijgt tevens adviezen ter voorkoming van blessures. Onderdeel van de behandeling kan zijn het gebruik van  tapes en bandages.

Wellnessmassage
Deze massages zijn bedoeld voor iedereen, niet-sporters en sporters. U kunt gebruik van maken van een wellness massage (ook wel ontspanningsmassage geheten) wanneer u
- Even een moment voor uzelf wilt hebben.
- Een drukke baan heeft en u wilt relaxen.
- Gewoonweg fit wilt blijven.

Naast het ontspannende effect beogen ook deze ontspanningsmassages uw spieren in goede conditie te houden. Indien gewenst krijgt u houdings- en  bewegingsgerichte adviezen.

Door wie:
Ik ben Karin Oosterloo en sinds 2001 NGS-gecertificeerd sportmasseuse. Naast het diploma  sportmassage ben ik ook in het bezit van het diploma blessurepreventie. Na het behalen van deze  diploma’s ben ik 2 jaar actief geweest als  sportmasseur bij een dames volleybal team en daarna een jaar bij een heren voetbalteam. Momenteel richt ik me op zowel sporters als niet-sporters.
Het doel van beide vormen van massage is om spieren in goede te conditie te houden wat een positief effect heeft op de belastbaarheid van het lichaam. Een goede conditie betekent dat spieren soepel en sterk blijven, wat essentieel is voor zowel sporters als niet-sporters.
In tegenstelling tot de fysiotherapeuten richt ik me met deze (sport)massages op gezonde mensen.

Wanneer:
De behandelingen gaan op afspraak en zijn mogelijk op de volgende tijden:
• Maandag en dinsdag: 15 - 21 uur
• Woensdag: 17 – 21 uur
• Donderdag en vrijdag: 15 -17 uur
• Zaterdag: 8 - 12 uur.

Tarieven:
• 30 minuten: € 27,50
• 45 minuten: € 40,00
• 60 minuten: € 52,50.

Wanneer een behandeling korter duurt wordt de prijs hierop aangepast. Een sportmassage van bijvoorbeeld alleen kuiten of hamstrings duurt 30 minuten. Gemiddeld duurt een wellness massage van rug, nek en schouders samen 45 minuten. Betaling is contant na afloop.

U bent van harte welkom! Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 – 40.94.82.96 of mailen naar massage@smcdebron.nl.