Hoe werkt het?

De bedrijfsfysiotherapeut is de basis van het team van ArBron. Medische kennis gecombineerd met kennis van de werkvloer. De bedrijfsfysiotherapeut is uw contactpersoon, de vraagbaak voor uw personeel en manager van wat wij de providerboog noemen.
 
Providerboog
Dat u snel en adequaat kunt samenwerken met de bedrijfsfysiotherapeut, betekent niet dat deze er alleen voor staat. U heeft de beschikking over een breed team aan specialisten in de bedrijfsgezondheidszorg. Deze providers kunnen op elk gewenst moment worden ingezet. U kunt meer over onze providers vinden op deze website.

 

Maatwerk

U heeft wettelijk gezien de keuze voor wel of geen arbodienst, de vangnetregeling of de maatwerkregeling. De vangnetregeling houdt in dat u bij een traditionele Arbodienst aangesloten blijft. In dat geval bieden wij u aanvullende diensten gericht op preventie en medische zorg voor uw werknemers.
 
Wanneer u kiest voor de maatwerkregeling, neemt u zelf de regie in handen en laat u daarin professioneel ondersteunen door ArBron. In overleg met u bieden wij effectieve diensten gericht op preventie en verzuimbegeleiding binnen een abonnement. Dit abonnement dekt het grootste gedeelte van uw kosten af en de inbegrepen diensten zijn gericht op het beperken van de overige diensten.

 

Het abonnement

Wat vind u belangrijk? Die vraag staat voorop bij het samenstellen van een dienstenpakket dat uw organisatie optimaal ondersteunt. Hieronder vindt u een voorbeeld, maar allereerst willen wij een belangrijk onderdeel vast toelichten:
 
Periodieke signalering
 Om verzuim te voorkomen is een extra paar ogen onmisbaar. Met periodieke signalering haalt u bijv. elke maand een bedrijfsfysiotherapeut in huis, gemakkelijk aanspreekbaar, alert op arbeidsomstandigheden en het 'gezicht' voor bedrijfsgezondheidszorg in uw organisatie.
 
Daarnaast kunt u denken aan: aansluiting en ondersteuning online verzuimsysteem, frequente rapportages, inzet van gezondheidsbevorderende diensten, eerste consult bij verzuim, enz.

 

Aanvullend
Wij bieden u diensten waar u wat aan heeft! Wij onderscheiden de gezondheidsbevorderende diensten en fysiotherapie op de werkvloer:
 
Gezondheidsbevorderende diensten
Groepsfitness, hardloopbegeleiding of zelfs personal training. ArBron is een onderdeel van Sport Medisch Centrum de Bron en heeft veel ervaring met sport en bewegen. Vraag ons ook naar de inhoud van De Sportbelofte.
 
Fysiotherapie op de werkvloer
In-huis fysiotherapie heeft vele voordelen. Uw werknemer verspilt zo min mogelijk tijd aan reizen, klachten zullen sneller worden gemeld en behandeld en u haalt een specialist in huis voor gezondheidsadvies!