Specialisten in beweging

Sinds 1 oktober ben ik werkzaam bij SMC de Bron als oefentherapeut mensendieck. Met mijn expertise ben ik een mooie aanvulling  op het bestaande behandelteam. Tijdens en na mijn afstuderen ben ik mij meer gaan verdiepen in de psychosomatiek en zwangerschapsgerelateerde klachten. Hierdoor heb ik een brede kijk op de behandelingen van mijn cliënten.

In 2011 heb ik een allround sportopleiding gevolgd om sportdocent te worden, 2015 een bewustzijn en medicatie cursus en in juni 2016 ben ik afgestudeerd als Oefentherapie-Mensendieck.

Ik heb veel kennis over het menselijk lichaam, de processen die horen bij gedragsverandering en hoe deze te beïnvloeden. Door mijn grote interesse in het samenspel van lichaam en geest behandelt ik bij SMC de Bron veel cliënten met spanningsgerelateerde klachten.

Na mijn studie heb ik door middel van diverse leerwerkplekken en bijscholing veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van zwangerschap en psychosomatische klachten. Na mijn afstuderen heb ik als waarnemend oefentherapeut mijn kennis en kwaliteiten verder kunnen optimaliseren en veel positieve behandelresultaten behaald. Vervolgens ben ik gestart als oefentherapeut bij Amaris Zorggroep waar diverse revalidatiecentra onder vallen.

Bij SMC De Bron, zal ik mij, naast reguliere oefentherapie, veelal gaan richten op het behandelen van psychosomatische en zwangerschap gerelateerde klachten. Naast de reguliere behandelingen geef ik ook de cursus fit na de bevalling en sportles op muziek.

Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en naar behoefte op zaterdag.

 

Iris-Kidron