Specialisten in beweging

Na een zeer geslaagde stageperiode bij SMC de Bron in 2013/2014 ben ik het team komen versterken op het gebied van (medisch) fitness en personal training. Werken met mensen in de fitnessruimte is bij de Bron uitgegroeid tot een echte passie. Na het behalen van mijn hbo-studie Sport & Bewegen (tegenwoordig Sportkunde) ben ik mij verder gaan verdiepen in de wereld van coaching, training en revalidatie. Hiervoor heb ik de cursus Medical Fitness Trainer van Fysio Physics gevolgd. Het mooiste aan werken bij SMC de Bron is om sporters naar een hoger niveau tillen en patiënten helpen klachtenvrij te maken.

Voor fitnessbegeleiding kunt u mij vinden in de ochtenduren. Ik stel persoonlijke schema’s op voor maximaal resultaat. Uiteraard krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdiend, want de groepsgrootte is beperkt. Voor mensen die weinig ervaring hebben met fitness, of juist specifieke behoeften hebben, is dit zeker de beste optie in Vinkeveen.

Verder organiseer ik regelmatig bootcamps in het voor- en najaar. De Vinkeveense plassen zijn het perfecte podium voor een work-out met kettlebells, touwen en en alles wat de natuur ons brengt. Voor mensen die liever binnen bootcampen, verzorg ik circuittraining in de avond. Een uurtje toewerken naar een betere conditie en meer kracht met een fanatieke groep sporters is altijd een mooie uitdaging.

Komt u bij ons sporten? Dan starten wij altijd met een uitgebreid intakegesprek en verschillende fit-testen. Op basis daarvan starten wij een traject dat duurzame resultaten moet opleveren. De fit-testen kunnen regelmatig opnieuw worden herhaald om de voortgang te meten. Het is altijd erg leuk en motiverend om positieve resultaten terug te zien in duidelijke cijfers. Uiteindelijk draait het bij mij om progressie en resultaat in een open en ontspannen sfeer.

Jeffrey-Bijl