Specialisten in beweging
Mijn naam is Rens Duikersloot en per december 2022 maak ik deel uit van het team bij SMC de Bron. Ik zit in het afstudeerjaar van de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiermee word ik opgeleid tot gymdocent/bewegingsdeskundige. Ik geef nu als eindstage gymles op twee basisscholen in mijn woonplaats Vinkeveen. Omdat ik zelf al wat jaren aan krachttraining/fitness doe, wekte het geven van Personal training mijn interesse. Om die reden heb ik via de ALO ook de opleiding gevolgd voor het Internationale personal training certificaat van het ‘American College of Sports Medicine’. Hiervoor heb ik mijn stage bij een sportschool in Amsterdam inmiddels afgerond, waar ik ervaring heb opgedaan in het geven van personal trainingen, HIIT-lessen en andere vormen van circuittraining.
Bij SMC de Bron zal ik meerdere uitdagende groepslessen gaan geven, waarbij kracht, conditie, balans en mobiliteit centraal staan. Ook kan ik ingezet worden voor personal training.
Inmiddels heb ik al een aantal dagdelen les gegeven, wat mij goed bevallen is. Er heerst een prettige en professionele sfeer bij De Bron.
Met sportieve groet en wie weet zie ik je binnenkort!
Rens Duikersloot