Providers

ArBron werkt samen met ervaren professionals die uw organisatie met maatwerk kunnen ondersteunen. Neem gerust een kijkje op hun website.
  
Erwin Napjus - www.human-invest.nl
Human-Invest is een zelfstandig organisatieadviesbureau, dat zich mede gespecialiseerd heeft in de onderwerpen arbeidsomstandigheden, verzuim en kwaliteit. Wij werken met Erwin samen bij grote RI&E's en veiligheidsonderzoeken.
 
Wil Canisius - www.canisiusconsulting.nl
Canisius Consulting adviseert en ondersteunt u organisatie op het gebied van re-integratie van uw werknemers, zodat ze weer gemotiveerd binnen hun mogelijkheden en op de geschikte plaats binnen de organisatie aan de slag gaan.
 
Hilde Jans - www.cambiamo.nl
Voor incompany trainingen op het gebied van gedragsverandering werken wij samen met Hilde Jans, een bevlogen psychologe. Cambiamo begeleidt individu, team en organisatie bij hun verandering en ontwikkeling.
 
Frank Gerbrands - www.heilbron.nl

Als volmachthouder is Heilbron gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij verzuim. Dit betekent praktisch dat zij direct met ons samenwerken en in veel gevallen onze diensten sneller ingezet kunnen worden en uitgebreider vergoed worden door uw verzekering.