Specialisten in beweging

Net bevallen? Dan weet je hoe inspannend dit voor jou is geweest!

Gedurende de zwangerschap en de bevalling zijn jouw spieren en gewrichten zwaar belast geweest. De zorg voor je baby is een zware belasting van jouw lichaam, terwijl je belastbaarheid nog vrij laag is.

In deze cursus werken we aan het herstel van je spieren en gewrichten. Zo wordt er gelijk gewerkt aan hoe je weer lekker in je lijf komt te zitten.

De cursus wordt gegeven door onze ervaren oefentherapeut-mensendieck Iris Kidron. Tijdens haar opleiding heeft Iris veel ervaring opgedaan in het behandelen en geven van groepslessen aan vrouwen rondom de zwangerschap. Na haar studie heeft zij middels bijscholing zich nog meer verdiept in het behandelen van zwangerschap gerelateerde klachten. Naast haar opleiding oefentherapie-mensendieck, is Iris opgeleid in het geven van sportgroepslessen en fitness.

Samen werken wij stapsgewijs aan het optimaliseren van jouw uithoudingsvermogen, kracht, gezond beweeggedrag en voldoende ontspanning. Dit doen we samen om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van het moederschap.

 

Voor meer informatie check de folder;