Specialisten in beweging

Op het moment studeer ik aan de opleiding HBO Sportkunde in Haarlem. Ik heb met veel plezier in de periode augustus 2020 tot februari 2021 bij SMC de Bron stagegelopen. Sinds maart 2021 ben ik officieel onderdeel van het team.

Tijdens mijn opleiding word Ik opgeleid tot “Advanced Personal Trainer”, Sportmedisch trainer en leefstijlcoach. Zodra ik in 2022 mijn opleiding heb afgerond, ga ik de premaster “Human Movement Science” aan de Vrije Universiteit in Amsterdam volgen. Op deze manier wil ik mij nog meer ontwikkelen op het gebied van kennis en kunde over sport, prestatieverbetering en gezondheid van de mens.

Meerdere sport groepslessen (zowel binnen als buiten) en personal trainingen vallen onder mijn hoede. Tijdens deze trainingen staan sport, spel, uitdaging en plezier centraal. Waar nodig val ik, bij uitval van therapeuten, in om andere sportlessen in goede banen te leiden.

Het grote verschil tussen een normale sportschool en de sportzaal van Sport Medisch Centrum de Bron is de intensieve begeleiding en het persoonlijke contact. Er wordt samen gekeken naar de door jouw gestelde doelen met de ambitie om deze te behalen.

Ik zie je graag een keer langskomen in de sportzaal om samen te werken aan jouw gezondheid/doelen!

Tygo Limburg