Specialisten in beweging

Werkzaam sinds 2018 als fitnessbegeleider bij Sport medisch centrum (SMC) de Bron. Voor dat Ik bij SMC de Bron kwam te werken heb ik in het jaar 2017 tot aan de zomer stage gelopen. Hiervoor heb ik Cios Sport en gezondheid en vrijetijdsmanagement (SGV) NOVA college in Haarlem/ Hoofddorp op niveau 4 afgerond in het jaar 2014. Daarna ben ik aansluiten begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Rond juli 2018 is het doel om af te studeren als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.

Mijn grootste hobby is toch wel echt voetbal tevens in het algemeen sporten zoals hardlopen en fitness. Dat is ook de reden waarom ik na de middelbare school het Cios ben gaan doen, de passie voor het diverse sporten. Tijdens mijn opleiding op het Cios heb ik verschillende specialisaties gevolgd zoals: Lifeguard indoor, voeding, fitness, buitensport en loop, conditietraining en sportmassage

Ik had al snel door tijdens mijn Cios opleiding dat ik graag wou doorstuderen als fysiotherapeut. Dit kwam door mijn interesse in het menselijk lichaam en hoe dit beweegt en functioneert. In de loop van de jaren tijden de opleiding fysiotherapie heb ik hierin veel geleerd. Ook in verschillende praktijken ben ik met diverse cliënten in aanraking gekomen met verschillende klachten. Met deze cliënten hebben ik samen een behandelplan opgesteld, die specifiek is voor de klachten en voor de individu om toekomstige doelen weer te kunnen behalen.

Paul-Kunkeler