Specialisten in beweging
Extended Scope Specialist

Wat doet een Extended Scope Specialist?

De Extended Scope Specialist (ESS) is een gespecialiseerde fysiotherapeut, afgestudeerd op masterniveau met een aanvullende opleiding in (medische) diagnostiek, behandeling en begeleiding voor beweging gerelateerde problematiek binnen het neuromusculosketale (zenuwen/spieren en gewrichten) domein.

Schermafbeelding 2022-11-21 om 18.50.21

Oncologische revalidatie bij de Bron

Sinds kort biedt Sport Medisch Centrum De Bron in Vinkeveen een volwaardig programma oncologische fysiotherapie. Onze collega Paul Kunkeler heeft zijn masterdiploma Oncologie Fysiotherapie behaald.

receptie

Bereikbaarheid Receptie

Voor al uw vragen met betrekking tot onder andere maken van afspraken, fitnessabonnementen en declaraties kunt u het beste tussen deze tijden contact opnemen met onze praktijk.

Nationale Diabetes Challenge

Wandelen is behandelen

Dat is het motto van de Nationale Diabetes Challenge(NDC) vanuit de Bas van de Goor Foundation! De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement, waarbij u wekelijks samen gaat wandelen onder begeleiding van Paul Kunkeler (fysiotherapeut) en Tessa Mossinkoff (diëtiste) en of andere zorgprofessionals.

De-Bron-37b-van-1

Kunnen we weer?

Vanavond is de persconferentie van de minister president. Het ziet ernaar uit dat de sportsector door de regering essentieel wordt verklaard! Lees het bericht.

De-Bron-37b-van-1

Corona update per 28 november

Beste avond sporters,

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november jl. heeft de regering bekend gemaakt dat amateursport vanaf zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december 2021 niet na 17:00 uur beoefend mag worden. Dit betekent helaas voor onze avond sporters dat de trainingen vanaf 17:00 uur niet door kunnen gaan.

De-Bron-37b-van-1

Corona maatregelingen per 6 november 2021

Tijdens de persconferentie op 2 november van demissionair premier Rutte en minister De Jonge zijn aangescherpte coronamaatregelingen bekend gemaakt. Deze regels gaan in vanaf 6 november en geldt voor iedereen vanaf 18 jaar.

De-Bron-37b-van-1

Buitensporten

Beste sporters,

Het mooie voorjaarsweer vraagt om lekker buiten te gaan sporten!

Met gepaste afstand en uiteraard in achtneming van geldende corona regels willen wij het buitensporten graag weer gaan oppakken.

De-Bron-37b-van-1

Corona Update 15 december

Tijdens de nieuw aangekondigde lockdown mogen de fysiotherapiepraktijken open blijven. Omdat fysiotherapie valt onder de medische contact beroepen mogen de fysiotherapeutische / revalidatie behandelingen worden voortgezet. Uiteraard onder de geldende RIVM maatregelingen.