Specialisten in beweging

 

Leidt u te veel een zittend bestaan? Wilt u iets doen aan uw conditie? Bent u bij het afvallen op zoek naar een passende training? Jong en oud, mensen met bewegingsklachten en mensen die geen klachten hebben maar wél gezond en fit willen blijven: iedereen kan trainen bij De Bron!

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Bewegen heeft een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte, en verkleint de kans op overgewicht. Verder blijven uw botten langer sterk en werkt uw spijsvertering beter. U voelt zich energieker, kunt gemakkelijker ontspannen en bent daardoor beter bestand tegen stress. Voldoende lichaamsbeweging verhoogt uw kwaliteit van leven, want als u soepel kunt bewegen, voelt u zich beter.

 

fitness vinkeveen personal trainer vinkeveen personal training vinkeveen

Als u bij de Bron een fitness-abonnement afsluit beginnen wij met een uitgebreide intake. De intake is een 1-op-1 contact met één van onze fysiotherapeuten en/of trainers. Er wordt een sport-medische anamnese afgenomen, waarin wordt besproken wat uw doelen zijn om te trainen. Onderdeel van de intake zijn fysieke testen en metingen om uw conditie te bepalen. Aan de hand van de uitkomsten wordt er speciaal voor u een trainingsprogramma ontworpen. Uw trainingsprogramma wordt met grote regelmaat aangepast, zodat er continu progressie kan worden geboekt.

Tijdens het sporten wordt goed gekeken of u de oefeningen correct uitvoert. Doordat er een beperkt aantal sporters in een uur worden geplaatst is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht. De intensieve begeleiding draagt zeker bij aan uw sportplezier.