Specialisten in beweging

Sport Medisch Centrum de Bron; gezondheidszorg in brede zin!

Bij SMC de Bron kunt u zowel in de behandelkamer als in de fitnessruimte werken aan uw blessures en aandoeningen. Naast onze eigen fysiotherapeutische specialisaties werken we in onze modern ingerichte praktijk nauw samen met andere disciplines. U krijgt altijd zorg op maat, passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

VOOR WIE

U kunt bij ons niet alleen terecht voor behandeling van uw klachten, maar ook voor (medisch) fitness. Onze fitness is voor zowel mensen die willen revalideren als mensen die gewoon lekker willen sporten. Onze kracht zit vooral in het feit dat er tijdens de aangewezen uren, altijd een fysiotherapeut, dan wel gediplomeerd instructeur aanwezig is in de fitness. De groepen zijn klein, maximaal rond de 10-12 personen, waardoor u altijd persoonlijke aandacht krijgt. Fitness is goed te combineren met elke andere sport. Wist u dat wanneer u fitness combineert met uw eigen sport de kans op blessures duidelijk wordt verminderd?

ONS DOEL

SMC de Bron streeft ernaar hoogwaardige fysiotherapeutische diensten te bieden. Onze medewerkers volgen voortdurend trainingen en cursussen, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Naast onze eigen specialisaties werken we ook samen met andere zorgaanbieders zoals bijvoorbeeld een diëtiste en orthopedisch schoenmaker. Dit om onze cliënten zo breed mogelijke zorg aan te bieden. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw balans tussen belasting en belastbaarheid in alle opzichten optimaal is!

Specialisaties SMC de Bron voor Fysiotherapie Vinkeveen

Bij SMC de Bron kunt u terecht voor een breed scala aan specialisaties waaronder:

REVALIDATIE, BEWEEGPROGRAMMA’S EN MEER

Wij bieden gespecialiseerde revalidaties na bijvoorbeeld operaties en oncologische trajecten. Daarnaast hebben wij beweegprogramma’s voor onder andere longproblematiek, diabetes mellitus en een rugscholingsprogramma. Verder biedt Sport Medisch Centrum De Bron ruimte voor (kinder)fitness, personal training, circuittrainingen en fitheidstesten. Dit alles met als insteek: voorkomen is beter dan genezen!