Specialisten in beweging

Bewegen is essentieel voor een gezond lichaam. Het geeft ons vrijheid, het brengt ons naar andere plekken en is belangrijk voor een zinvolle invulling van werk en vrijetijdsbesteding. Wetenschappelijk onderzoek laat duidelijk zien dat bewegen essentieel is voor het voorkomen van chronische ziekten en alle klachten aan ons spier- en skeletstelsel. Maar ook voor het herstellen van deze aandoeningen is bewegen even belangrijk. Voldoende bewegen is een must bij het herstellen van lichamelijke klachten.

Afgelopen acht jaar heeft in het teken gestaan om mezelf als gezondheidsprofessional te ontwikkelen tot een gedreven manueel therapeut. Het toepassen van (nieuwe) wetenschappelijk kennis in de dagelijkse praktijk vind ik belangrijk. Om een optimale fysiotherapeutische zorg te kunnen bieden heb ik de specialisatie van Dry Needling eigen gemaakt. Tevens richt ik me als arbeidstherapeut zowel binnen als buiten de praktijk (op locatie) op het verhogen van “de duurzame inzetbaarheid” van werknemers.

Mijn speciale interesse ligt bij klachten aan de wervelkolom, het schoudergewricht en Dry Needling. Ook cliënten met complexe(re) gezondheidsproblemen zijn meer dan welkom. Als fysiotherapeut en manueel therapeut help ik je graag om je klacht te beoordelen en samen een gericht en realistisch plan van aanplak te maken op weg naar herstel.

Het werken bij SMC de Bron bevalt mij goed omdat er een gezellige maar professionele (werk)sfeer heerst. In mijn vrije tijd trek ik graag mijn hardloopschoenen aan om door de bossen te rennen, verder besteed ik veel tijd aan mijn nieuwe passie namelijk: Crossfit!

Martin-van-der-Aar