Specialisten in beweging

Corona Update 4 april

Beste sporters en patiënten,

Allereerst super bedankt voor de leuke en ondersteunende berichten in deze bizarre en verwarrende tijd. Afgelopen dinsdag heeft onze minister-president bekent gemaakt dat de nu lopende maatregelen verlengd worden tot tenminste 28 april. De afgelopen weken zijn wij heel hard bezig geweest om zo goed als kan ons beroep uit te voeren.

Wij zijn dagelijks van 9 tot 12 telefonisch bereikbaar voor vragen over sporten of gezondheid op nummer 0297266700. Je kunt ons natuurlijk ook mailen op: info@smcdebron.nl. Wij zullen je zo snel mogelijk beantwoorden. Ook kunnen wij via videobellen consulten op afstand doen om zo oefeningen toch gezamenlijk door te kunnen nemen. Met de aangescherpte richtlijnen die op 23 maart in zijn gegaan en tot in ieder geval 28 april gelden, mogen we alleen nog maar onder heel strikte voorwaarden face to face behandelen. Voor informatie hierover kunt u ook bij ons terecht.

Om lekker in beweging te blijven hebben wij al een aantal filmpjes met oefeningen opgenomen en blijven dit ook wekelijks doen. Deze filmpjes zijn te zien op ons YouTube-kanaal. Ga naar Youtube.com en tik in de zoekbalk SMC de Bron in en dan kom je vanzelf op onze filmpjes. Ook staat er een link op onze facebookpagina.

Wij proberen u zo veel als wij kunnen van dienst te blijven. Samen moeten wij hier doorheen komen. Wij vragen u dan ook wel uw coulance met betrekking tot incasso’s van de fitness. Wanneer dit allemaal voorbij is zullen wij er alles aan doen om dit op verschillende manieren te compenseren.

Blijf vooral bewegen en wij zullen u zo veel mogelijk ondersteunen!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Team de Bron