Specialisten in beweging

Corona update SMC De Bron

SMC de Bron sluit voor fitness (groepen en daluren) tot in ieder geval 6 april!

Onze praktijk is wel gewoon voor fysiotherapie geopend. Als fysiotherapeuten vallen we onder de zorgsector. We blijven zorg leveren waar dit gewenst is om bij te dragen aan de vitaliteit van de mensen in de regio en de huisartsen van zorg te ontlasten. Dit geldt voor zowel de behandelingen in de behandelkamers als in de oefenruimte voor cliënten die vrij zijn van klachten, zoals die beschreven zijn door het RIVM. Uiteraard mag u zelf beslissen of u komt of dat u liever de afspraak afzegt. Dit kan telefonisch (0297-266700) of per e-mail (info@smcdebron.nl).

Wij conformeren ons aan de RIVM maatregelingen en al onze extra hygiëne maatregelen blijven van kracht. Wij vragen u uw handen bij binnenkomst te wassen en afstand te houden tot andere mensen in het pand.

We gaan, zolang dit mogelijk is, zorg blijven verlenen tot de overheid of onze beroepsvereniging KNGF anders beslist. Hierin zal het advies van het RIVM leidend zijn.

Via onze facebook pagina en website houden we u op de hoogte over verdere nieuwe ontwikkelingen. Voor eventuele vragen kunt u ons uiteraard bellen of mailen op info@smcdebron.nl.

We hopen op uw begrip en medewerking.

Team SMC de Bron