Specialisten in beweging

Samen in beweging voor diabetes!

Heeft u een extra steuntje in de rug nodig bij het onder controle krijgen van uw diabetes en/of vind u het fijn om samen te werken aan een gezondere leefstijl? Dan is het volgende wellicht wat voor u!

Vanaf maandag 6 mei 2019 organiseren Sport Medisch Centrum de Bron en TM Diëtetiek de Nationale Diabetes Challenge(NDC) vanuit de Bas van de Goor Foundation! De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement, waarbij u wekelijks samen gaat wandelen onder begeleiding van Paul Kunkeler (fysiotherapeut) en Tessa Mossinkoff (diëtiste) en of andere zorgprofessionals. Tijdens deze wandeling besteden we aandacht aan verschillende onderwerpen, zoals o.a. voeding en leefstijl. Deze challenge is ontwikkeld om de kwaliteit van leven bij mensen met en zonder diabetes te verbeteren door middel van bewegen en leefstijl advies.

In de week van 25 t/m 28 september is de 4-daagse wandelfinale. Het doel van deze week is om vier dagen achtereen te wandelen. U wandelt drie dagen in de omgeving Vinkeveen en de vierde dag wandelt u de laatste kilometers samen met alle deelnemers uit het hele land tijdens de NDC Festival op 28 september 2019 in Den Haag vanuit de schaatsbaan de Uithof.

Kom naar één van de informatiebijeenkomst voor meer informatie:

Woensdagavond 1 mei om 19.30 bij De Bron Vinkeveen

Zaterdagochtend 4 mei om 9.00 bij De Bron Vinkeveen

Kijk voor extra informatie op onze website https://www.nationalediabeteschallenge.nl/smcdebron/

Of neem contact op met Paul Kunkeler (PaulKunkeler@smcdebron.nl) of Tessa Mossinkoff (info@tmdietetiek.nl)