Specialisten in beweging
De-Bron-37b-van-1

Corona maatregelingen per 6 november 2021

Tijdens de persconferentie op 2 november van demissionair premier Rutte en minister De Jonge zijn aangescherpte coronamaatregelingen bekend gemaakt. Deze regels gaan in vanaf 6 november en geldt voor iedereen vanaf 18 jaar.

De nieuwe regelgeving houdt in dat vanaf zaterdag 6 november een corona toegangsbewijs in sportscholen verplicht wordt gesteld. Vanaf 6 november zijn wij dan ook genoodzaakt om bij binnenkomst uw corona toegangsbewijs te controleren.

Wat heeft u nodig?

Een corona toegangsbewijs die u kunt laten zien d.m.v. de corona check app of een papieren corona toegangsbewijs. Het coronatoegangsbewijs houdt in dat je kunt laten zien dat je hersteld, gevaccineerd of in het bezit bent van een recente negatieve coronatest.

Heb je geen smartphone of kun je geen coronatoegangsbewijs printen? Dan kun je ook telefonisch een papieren coronatoegangsbewijs met QR-code aanvragen. Dat kan via telefoonnummer 0800-1351 of uitprinten via coranacheck.nl/printen (hiervoor is een DigiD nodig).

Hoe wordt het toegangsbewijs gecontroleerd?

Sporters in een groep worden bij aanvang van de les gecontroleerd door de betreffende trainer. Sporters met een daluren/combi of patiënten abonnement worden bij de receptie gecontroleerd. Als de receptie niet bemand is, zal controle in de zaal plaatsvinden.

Mondkapje en basis maatregelingen

Vanaf heden is ook het dragen van mondkapjes verplicht als u plaatsneemt in de wachtruimte, behandelruimte of kleedruimte.  Uiteraard houden wij ons aan de basis regelgeving. Bij klachten verzoeken wij u dan ook om niet te komen sporten of naar de behandeling te komen.

Daarnaast blijven de basis hygiënische maatregelen, zoals jullie dat van ons gewend zijn. Het gaat hierbij om:

  • 1,5 meter is een veilige afstand
  • schud geen handen
  • was vaak en goed je handen
  • eigen handdoek meenemen
  • apparaten schoonmaken na gebruik

Wij begrijpen dat deze maatregelen veel van u verwachten en misschien ook consequenties met zich meebrengenNeem gerust met ons contact op als u vragen of opmerkingen heeft. Wij staan voor u klaar! Samen blijven we in beweging, ook nu!

Team SMC de bron