Specialisten in beweging
Foto MKC

SMC de Bron in Moeder en Kind centrum in Mijdrecht

Sinds augustus 2019 is op initiatief van de verloskundigen in het voormalig pand van de Expert een nieuw Moeder en Kind centrum gekomen. De verloskundigen hebben met dit centrum een mooie stap gezet in een bredere voorziening en aanbod voor zwangere vrouwen en moeder en kind.

In dit nieuwe centrum participeert onze kinderfysiotherapeute Susanne in het mooie team van disciplines rondom de zorg van moeder en kind.

Haar aanvulling is de expertise rondom het bewegend functioneren (oa motorische ontwikkeling) van de zuigeling en het jonge kind en advisering hierover naar de ouders. Voor vragen en / of advies over uw kind, kunt u altijd contact opnemen met Susanne.

Naast de verloskundigen en de kinderfysiotherapeut verlenen ook andere professionals hun diensten aan bovengenoemde doelgroep. O.a. Sweet Wellness Babymassage en Baby Yoga, de kraamzorg, een bekkenbodemfysiotherapeut, een Yoga docent en een lactatiekundige zijn onderdeel van het team. In het pand zijn na een grote en praktische verbouwing mooie ruimtes gecreëerd, zodat iedere dienstverlener zijn cliënt optimaal van dienst kan zijn. Doordat deze professionals allemaal in hetzelfde pand werkzaam zijn kunnen ze nóg meer en beter samenwerken en mooie ontwikkelingen creëren.

Foto MKC