Specialisten in beweging
De-Bron-37b-van-1

Corona Update 15 december

Tijdens de nieuw aangekondigde lockdown mogen de fysiotherapiepraktijken open blijven. Omdat fysiotherapie valt onder de medische contact beroepen mogen de fysiotherapeutische / revalidatie behandelingen worden voortgezet. Uiteraard onder de geldende RIVM maatregelingen.

Fitness

Helaas heeft de overheid ons voor de tweede keer geconfronteerd met een verplichte sluiting vanwege het coronavirus. Dit keer gaat het om een sluiting van de sportscholen. Voor ons betekent dat dus alle sporten met een abonnement geen doorgang vinden tot 19 januari.

Compensatie Fitness

Het gaat om een sluiting van 5 weken, maar omdat de feestdagen er tussen liggen gaat het gelukkig maar om het missen van 4 weken trainen. Wij zullen jullie dit keer direct compenseren door alle abonnementen een maand op te schorten. Dit zullen jullie merken doordat er of 1 januari of 1 februari geen automatische incasso zal komen.

Degene die geen gebruik wil maken van deze compensatie kan een mail sturen naar info@smcdebron.nl. Wij zijn u zeer dankbaar voor deze steun en support.

Blijf in beweging

Bewegen blijft heel belangrijk. Bewegen heeft tal van voordelen maar draagt ook bij aan een beter afweersysteem. Lees meer informatie over het belang van bewegen hier:

Wij zullen ook dit keer via verschillende kanalen jullie voorzien van oefeningen die jullie thuis kunnen doen om lekker actief en fit te blijven. Houdt onze website, Facebook en YouTube kanaal in de gaten. Ook voor onze speciale kerst work-out!

Wij hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben, maar mochten jullie nog vragen hebben dan zijn wij het beste telefonisch te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 8 uur tot 13uur en via de mail op info@smcdebron.nl.

Wij wensen jullie ondanks deze donkere dagen toch hele fijne feestdagen toe en hopen jullie snel weer te mogen begroeten om te sporten bij SMC de Bron!

Zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf gezond!

Team SMC de Bron